Hur länge sen var det jag bloggade?

Aslänge sedan, känns det som iallafall.. Så nu bloggar jag, hehe.. men jag har inte bloggat, för jag har inget att blogga om... Idag är det fredag, idag köper mamma mat från pastavagnen, älskar pastavagnen! Nu ska jag läsa bloggar, försöka blogga mera idag och sen ska jag ''chilla'', det är ju faktiskt fredag, som jag redan sagt.
Har fan inga bilder, orkar inte blogga.. men någongång bloggar jag väl igen. Hejdå, hejdå, hejdå, hejdåå sålänge. Kommer tillbaka om ett år. Nejmen orkar inte bry mig om att blogga, har så mycket i veckorna. HEJDÅ.


Eliiin + Gäster!

Igår drog Elin, Linn och jag till krysset och åt, Linn och Elin tog pizza och jag åt kebabtallrik UTAN SÅS, jag gillar inte sås. Förresten, blev helt förälskad i Elins hund Tara, världens sötaste, där hittade jag min drömhund!
Sen gick vi hem till Elin och pratade mest, jättemysigt!
Nu har vi gäster här, vi har nyss ätit och lite så! Jag ska göra efterrätten, som jag ofta gör, mamma gillar bara att laga maten, jag får göra det andra, men det är roligt, så jag har inget emot det!
Gissa vad jag ska baka ;) : VÄÄÄLDIGT BRA BILD OCKSÅ


Dryg dag + chokladmuffins.

Som sagt, dryg dag. Men jag klarade av den tack vare mina läkerol som står i skåpet, är halvt beroende tror jag.. Har två läxor tills imorgon, kanske tre, det beror på om vi har matte tills imorgon, har vi det? spanska och engelska, låter... spännande. Bakade förresten chokladmuffins i fredags/lördags och dom blev helt underbaraaaaaa, ville bara säga det. Har inget att blogga om, SÅåÅÅå....... hehe, awkward... Nämen seriöst, har inget att blogga om, det är faktiskt inget att skämta om. Ska vara seriös exakt... NU. Sitter här och väntar på att makaronerna ska koka klart, drygar ut tiden. Så nu ska jag titta till...makaronerna. Hejdå.
Assnygg bild, verkligen!


TGR

Var där första gången igår, söt liten affär. Men den var inte så rolig som jag hade hoppats på, men hittade ett kakfat med två våningar, en sminkborste och två läkerolpaket.
Igår var det tre veckor sen jag slutade bita på naglarna, rekord, eller något.
Inga bilder.

''Le lite till, lite till kan du''

Så pressade dom mig på det enskilda kortet idag.. så jag började skratta, kunde inte hålla mig. Säkert har jag dubbelhaka också. Iallafall, jag fick stå längst bak i mitten, Linn fick sitta på en stol, haha, aw.. Sen hade vi en kvart NO, efter det hade vi 1 ½ h håltimme.. Jag gick hem och åt, sen mötte jag linn och vi gick till engelskalektionen som var helt okej! Vi skriver en uppsats just nu, och jag hann inte bli klar.
Detta är jag på det enskilda fotot typ:

Skolfoto imon, ''kul''.

Älskar skolfoton, eftersom man aldrig blir bra på ett, och för att man tröttnar direkt på det, därför är det alltid kul att ta ett nytt. Fast ändå inte. Det värsta är när man står där, och förbereder sig, liksom försöker hitta den rätta minen. Ingen aning om vad jag ska ha på mig(kläder vore kanske bra.... försökte skoja till det).
Ska nog titta efter kläder nu, så jag inte står där imorgon vid garderoben och får panik, inte kul! HOPPAS INTE JAG FÅR SITTA NER PÅ FOTOT, usch nej. Jag kommer få står längst bak, som alltid, haha.. Är ju jävligt lång, det är nog därför (räknas 1.67 som lång? ne, förmodligen inte..). Nu ska jag som sagt titta till min garderob, jupp.
Urfina mobilbilder från Stockholm, hihihöhöhhohoh. Jag visar er detta för att jag inte har några nya bilder ännu.



TITTA LINN, HHAHAH


Har en liten fråga.

Varför börjar det en massa onödiga program nu, Kaos i Båstad, Sol fest & oroliga föräldrar, Partaj, Sommarspelen (BTW, är inte sommaren över), osv...
Okej, ''Partaj'' verkar roligt, det ska jag titta på. Men det börjar massa lustiga program, varför...? Iallafall, det var vad jag hade att säga.
Kommer inte ihåg bilden.. jag bara hittade den. Gammal iallafall.

Paranormal activity 2

Stack till Linn igår för att titta på paranormal activity 2! Emelie var där också, men hon hade kommit tidigare för att titta på Pirates of Caribbean! Men filmen var bra, var rädd hela tiden typ.. sen såg vi halva Sex drive. Men då skulle Emelie hem, då stack jag också.
Idag ska jag faktiskt inte göra någonting, eller det beror på, om vi ska titta på film igen. Nu ska jag nog äta något, åt bara godis till frukost, hihi!
Har inga bilder på datorn typ, så det får bli en oredigerad bild på Linns katt Pepson!

Lite nytt.

Åkte till Mode med mamma, hade redan planerat vad jag skulle köpa, Lösnaglar, nagellack, bas&topplack, franskmanikyrset. Fick också med mig ett läppglans hem. Allt detta för 298:- tror jag, jag fick franskmanikyrsetet av mamma, så snäll! Köpte godis också....... gott.


Linn och jag är duktiga barn.

8.50 - till matsalen för att bre mackor.
9.00 - vi börjar sälja frallor osv..
11.00 - vi går till matsalen för att torka bord.
13.00 - vanliga lektioner (fast vi slutade vid halv ett, så vi gick till so:n och jobbade lite. Sen slutade vi vid 13.55 och vi skulle gå till Maggan en halvtimme innan vi slutade för att hjälpa henne att sätta upp stolar i korridoren.)
13.20 - ungefär, hittade vi Maggan.
13.30 - klara, vi går hem.
haha, något sånt typ. Kommer inte ihåg riktigt tiderna, men det är ju inte så viktigt.
Förde precis över bilder från mobilen till datorn, här har ni en bild:

Vi var på en strand på Öland, titta vad vi hittade, en ko..