Vandring + Paddling

I måndags vandrade vi 1,7 mil, det var... sjukt jobbigt, ett h-e-l-v-e-t-e. Igår paddlade vi lika långt, det var hemskt. Kunde knappt gå när jag skulle gå upp ur kanoten, hade ont i hela kroppen, det har jag fortfarande. Har ont i axlarna, låren, fötterna, höfterna.. Idag är jag hemma, har så sjukt ont i hela kroppen + att jag har jätteont i magen. Gissa hur många myggbett jag har? 10 myggbett? 15 myggbett? NEJ, 62 myggbett, nästan alla sitter på smalbenen(har fler myggbett säkert). Två sitter på halsen, ser ut som att en vampyr bitit mig.. Nu ska jag fortsätta titta på tv och dricka mjölk, lite Karlsson på taket! Lika bra varje gång, haha.
Jag var så trött igår att jag la mig vid 20.40.. trötter.
Bild på världens sötaste, tjockaste och finaste kanin!

Kräftskiva!

Igårkväll var det kräftskiva, jag bjöd med Natta. Vi åt kräftor(VA?? ÅT NI KRÄFTOR PÅ EN KRÄFTSKIVA?!?!?!), sen var vi töntiga och åt rulltårta som vi inte tyckte var så god... då la vi in den i servetter och tryckte ut :( stackars rulltårta. Vad gjorde vi mer...? JO, vi tittade på gamla kort på oss, väldigt..... söta, eller något. Kräftorna var goda och det var roligt, det var det jag hade att säga.
Har ingen bild från detta året, men från förra:

Lite planer för nästa vecka!

Måndag: Vandra till något ställe, vet inte vilket. Sova över där i militärtält :(
Tisdag: Paddla hemåt!;) Ser fram emor paddlingen, linn och jag äger!

Nu: Lite film.

Lite Resident Evil!
Och en söt bild på Linns katt Pepson :')

Var hos Mormor och Stig ett par dagar.

Så vi har spelat Skitgubbe, ätit tacos, fikat, varit på Ikea osv! vet inte hur många gånger vi spelade Skitgubbe, jag tror mormor och jag vann lika många gånger, mormor vann nog någon gång mer än mig.. Stig förlorade nästan alltid, stackarn! Sen fikade vi, jag gillar fika, så jag åt tre bullar, en bit toscakaka, två after eight. Det var det tror jag, jag trodde inte på att mormor hade bakat bullarna själv, jag bara satt där och försökte övertala mormor om att hon köpt dom! Men det hade hon inte. Så det var ju lite coolt, mormor brukar inte baka, hihi!
Bullbilden blev en aning suddig, ojdå..



Skolan har börjat och jag har inte bloggat..

har inte haft någon lust att blogga faktiskt, men nu ska jag blogga.. Jag var ju med Natta på stan för någon.. vecka sen eller så, kommer inte riktigt ihåg.. Men då köpte jag iallafall ett linne, två halsband, ett par svarta leggings, en söt ''blus'' eller vad fan det nu heter. Hatar ordet blus.
Halsband: ginatricot 149:-

Syltkakor

Förra gången jag skulle baka syltkakor så hade jag för lite mjöl i, en hel deciliter, men nu hade jag så mycket mjöl som man skulle ha! Så förra gången slängde jag dom, för dom sjönk ihop, nu kommer jag inte slänga dom, för dom blev normala, tjihoo! Ska snart smaka en, hoppas dom smakar....... sylt, hehe.
Skulle precis föra över bilder på kakorna, men det går inte, får se senare. ÅÅH, här är en gammal bild sålänge..

Stan imorgon med Natta, shoppinglista:

G= Ginatricot
H= H&M
Kommer handla i andra affärer också förmodligen, men detta vill jag verkligen ha: (Fråga inte varför kläderna är hackiga, för jag har ingen aning...)

Måste köpa/beställa snarast!

442607369.jpg

Har tråkigt.. ska nog beställa kläder.. haha


Nyinköpt!

Var på Mode med mamma nyss, kom precis hem! Det blev ett linne och en tröja från ginatricot, sen lite underkläder från H&M! Så nu ska jag ut och fota lite, så kanske jag bloggar mer sen, har inte något att blogga om, så.. ja, bye.
Linne: 49:-
Tröja: 149:-
(liknande)

Veronica Maggio

Var på stadsfesten igår med Natta och Malin (Nattas kusin), först tittade vi på Tove Styrke, det var ganska lamt. Sen gick vi till Stortorget och försökte få platser långt fram, det fick vi! Då var Caroline af ugglas där och sjöng, det ar väl bra typ, haha. Sen var vi jättespända, vi ville se Veronica Maggio, hon var faktiskt bra live! Älskar Veronica Maggio, hihi.. Så sen upptäckte jag att det var kul att hoppa, så då hoppade vi och sjöng till Jag kommer, sen var det slut :c haha, då åkte vi hem osv! Hann ta en bild, på Tove Styrke, sen tog batteriet slut på kameran, kul!

Smart där.

Hon på Nyhetsmorgon äter på en svamp: Väldigt mycket svamp!(hon menar smaken..)
Jag: Kanske för att det är en.. svamp?
Vissa människor är blonda, vissa inte.

Bakade cupcakes igår!

Mormor och Stig kom och åt här igår, och då gjorde jag sjuukt goda cupcakes till efterrätt! Och är nästan klar med rummet, det blir jättefint tycker jag, hihi! Iallafall, ska fortsätta nu, bye!

HOPPSAN.

Har inte bloggat på en vecka, men har varit upptagen! Ska fixa om mitt rum, måla om, har fått ny säng, och ska köpa nya saker till rummet osv.. Kommer nog inte blogga så mycket nu, pusshej.