Snart


Flitig bror har bakat cupcakes


Interraila

Min bror har precis interrailat i europa, så nu är man ju lite sugen på att interraila jag med! Och med vem? Christinaaaa, vi pratade om det idag, och det skulle vara kul!
En tripp till Grekland, en tripp till Amsterdam och kanske en tripp till Paris. Skulle vara kul, men lite läskigt.
Puss. (Bild från det fina Prag!)
 

dit och hem igen

Åkte till skolan men åkte hem direkt. Förkyld, ont i halsen och så har jag ont i huvudet. Snälla, tyck synd om mig.
Tyck synd om mig för att jag är sjuk och tyck synd om mig för jag missar kroppkakorna i skolan idag. Jag älskar ju kroppkakor, nästan det bästa som finns.
Puss och godnatt (använder samma bild igen, för jag kommer ju inte direkt ta en bild på mig nu när jag är snorig och äcklig)
 

Hola


Har kul i Photo Booth


lite läsning


Klagomål - X factor

Syftar just nu på Marie Serneholt och Ison eller vad han heter, mest Marie. Okej, första programmet sjöng en snubbe som kallade sig ovg. Hur oseriös var inte han? och hur oseriösa var inte gruppen som sjöng nyss ''Fest hos Abdullah''? Marie röstar Ja på sådana, men inte på dom som faktiskt är bra, som han killen i början av programmet idag som sjöng som att han var med i en musikal (Inte den första killen, men han var bra också). Då röstade hon nej, trodde detta programmet handlade om att ta med dom som är bra och seriösa och inte dåliga och oseriösa? Fast nu gick ju inte fest hos abdullah-killarna vidare, men vad spelar det för roll, Marie röstade ändå ja. Och det gör mig lack.
Nu säger jag inte att alla är bra, men dom som verkligen är bra borde få gå vidare. Sen när det är någon medelmåttig, så ställer sig Marie upp och gapar som att det var Rihanna på scen, överdriv inte. Grymt besviken på allt med detta program.
Och hur fan klipper dom ihop programmen? Hela tiden har dom olika kläder, ganska dåligt.
-
När det hade gått 45 minuter på första programmet så sa jag till pappa ''Va?! Har det redan gått 45 minuter?'' vad fick man se? Kanske max fem uppträdanden och resten var reklam. Efter detta avsnitt idag, så kommer jag inte kolla mer. Hejdå.
Stor tumme ner för X factor, tycker jag iallafall.
Nu ska jag kolla på Partaj, säsongstart, äntligen ett humorprogram som är bra, och snart börjar solsidan också. Äntligen.

''Jag vet!! Det är olgebjörn!''

Natta och Lisa var här igår, vi åt tacos och åt kinapuffar! Vi hade skitkul iallafall, här en en fin bild på oss (vi tog kort utan effekter, om ni undrar..)

Rätt så snygga ändå


Kvällen planerad

18.30 - Matteläxa (duktigt)
19.30 - Halv åtta hos mig<3
20.00 - BONDE SÖKER FRU BÖRJAR<3
(Oredigerad bild, för bilderna gick inte att öppna i photoshop av någon anledning.. ledsen blir jag)

Vet inte vad jag ska ta mig till

 

It's friday I'm in love

SER FRAM EMOT FREDAG. JAPP.
(Suddig bild, och jag kommer inte be om ursäkt.)

Lite nytt till min garderob

Jeans - Ginatricot 499:-
Tights - Ginatricot 79:-
Tröja - Ginatricot 149:-
 
 

Om jag bara hade långa naglar


Ska iallafall köpa det första paret


Vi går mot rött