Bästa biskvierna

Inte postat ett biskvirecept innan MEN idag har jag faktiskt bakat två olika sorters biskvier.
Bestämde mig för att slänga ihop en klassisk chokladbiskvi och en passionsbiskvi! 
Biskvier är väldigt lätt att göra, så give it a shot.
Skriver nedan att du ska doppa passionbiskvierna i vit choklad, men det gjorde inte jag för jag råkade nämligen bränna den vita chokladen i mikron så ja.. vit choklad kunde jag ju bara drömma om.
 
Biskvibotten:
250 gram mandelmassa
125 gram strösocker
60 gram äggvita
 
Smörkrämsbas:
200 gram smör, rumstemp
2,5 dl florsocker
 
Chokladsmaksättningen:
50 gram mörk choklad, smält
2 msk kakao
 
Passionsröran:
6 passionsfrukter
1,5 tsk farinsocker
3 tsk strösocker
 
Dela passionsfrukterna på mitten och gröp ut innehållet och lägg i en kastrull med allt socker.
Koka upp och koka på läg värme tills kärnorna börjar ''lossna'' från köttet.
Låt svalna.
 
Sätt ugnen på 185 grader.
Riv mandelmassan i en bunke, tillsätt strösockret och vispa tills det gått ihop. Tillsätt lite äggvita i taget under vispning.
Häll biskvimassan i en spritspåse med rund tyll och spritsa ut bottnarna, jag gjorde mina ganska stora. De blir större i ugnen så spritsa INTE ut för stora.
Baka av i 9-12 minuter, beroende på storlek.
Låt svalna och sätt in i frysen i ungefär en halvtimme eller mer.
 
Vispa ihop smör och florsocker, det ska bli vitt och fluffigt, i upp till tio minuter.
Dela upp smörkrämen i två lika delar, smaksätt den ena med choklad och den andra med passionsröran.
Sätt in i kylen tills smörkrämen satt sig. 
Doppa sedan chokladbiskvierna i mörk choklad och passionbiskvierna i vit choklad.
 
Hemska mobilbilder, men orkade inte dra fram kameran! Och jag är VÄL medveten om att doppningen inte är den bästa.
 

Freak show