Ska till Prag imorgon!

Så jag bloggar när jag kommer hem igen, hihi!

Noprov imorgon..

..önska mig lycka till, eller nåt! Spanskaprov på onsdag...önska mig lycka till där också! Så jobbigt när alla prov kommer på en gång. Bloggar någongång, pusshej.
Bjuder på bilder på Elin :')

Fotade Elin igår!

Smakprov!

So-provet gick bra, tycker jag!

Gjorde den första delen på morgonen, sen den andra delen efter. Jag skulle bort lite senare så jag gick efter det provet! Men provet kändes bra, så det känns ju braaaaa. Imorgon tror jag att Emelie, Linn, Elin och jag ska träffas, har för mig att Linn sa det, fast jag kanske inbillar mig.. Så då ska vi väl hitta på något, gå ut och gå en lååång runda dom förra gången, det var askul! Nu ska jag sätta mig i soffan hos moder jord, puuuuss!

Varför bakar jag hela tiden?



Blablablaaa..

Detta är världens bästa daaaaaaag, fick MVG på en uppgift i engelskan och jag hittade en sak till kameran som jag inte visste att jag hade! Ska kanske fota Elin idag, det beror lite på!;) Annars får vi ta det någon annan dag! Nu ska jag nog titta igenom So:n lite snabbt, sen ska jag nog kunna allt. Hejdåååå.

Bilder på Linn från fotorundan. (är det ok linn(a)?)


Bonde söker fru + So:n är klar!

Tittar på Bonde söker fru, har längtat! Det gick ju inte förra veckan pga Idol, det enda som är roligt med Idol är ju alla auditions och sen det efter, men inte efter det, om ni förstår? Iallafall, har skrivit klart so:n och nu ska jag bara läsa igenom några gånger, sen ska det nog sitta! Har jag sagt att vi håller på med Första världskriget? Ja, det har jag nog.. Men det är faktiskt väldigt lätt nu när jag förstår, det trodde jag inte innan, då kändes allt omöjligt! Men nu ska det nog gå bra, får vi hoppas iallafall!
Ska sätta mig i soffan igen och titta på Bonde! Puss


Soprov, Noprov och spanskaprov..

Har soprov på fredag, noprov på tisdag och spanskaprov nästa onsdag! Kul denna vecka och helg kommer bli.. verkligen. Gick hem en lektion tidigare idag, hade ont i magen :( Haft det hela dagen, men det börjar gå över, eller så kommer det tillbaka, vet inte riktigt! Men det är sånt som märks. Ska nog titta igenom so:n en liten stund, tjaaaaaaaråååååååå!

Kanelbullens dag!

Visste inte det förrän jag hörde små rykten lite här och där, men det är ju bra, jag gillar ju kanelbullar :( Hoppas mamma vet att det är det idag så hon köper med sig hem från jobbet, haha!
Desperate housewives börjar idag!<3 Bild från förra året.


958674132

Oredigerad.

Fotorunda med Linnsan!

Gick hem till Linn och gick till hennes roliga baksida! Älskar våra fina fotorundor, samma ställe varje gång! Linns katt är så mystisk, ganska läskig, tjock och världens sötaste. Men nu är jag hemma, Mormor&Stig är här och vi ska snart äta blåbärspaj gjord av Joakim, har inte så höga förväntningar, haha!
Dom kom vid klockan 2, pajen är inte klar än, den skulle vara klar när dom kom! ÖKA JOAKIM, ÖKA!
Här har du Linn!:)

Fått alla ''skol''bilder nu!

I torsdags kom dom, usch och fy... På det enskilda ser jag ut som en uppstoppad kråka, på gruppbilden ser jag ut som en knubboll och så ser jag ut att ha hängbröst, det har jag faktiskt inte:( Så det är ju inte så roligt, inte alls roligt. Vi skickade tillbaks allt förutom dom små enskilda, ville aldrig mera se dom andra bilderna, haha! Så dom har vi skickat tillbaka, kommer ändå se gruppbilden i katalogen..
Så här är mitt enskilda: Den här skitbilden är det enda ni kommer att få se.

Lördag 1 Oktober.

Det är varmt ute, sol ute och det är 1:a oktober. Förra året var det snö i oktober, vi får väl se hur det blir med det, jag gillar snö, haha.. Mamma och jag var en runda på Mode idag, hittade två par skor, men vi köpte inte dom idag, jag ville vänta lite. Jag måste köpa vantar + mössa + vinterjacka också, vi ska nämligen till Prag på höstlovet, det har jag inte sagt, va?
Idag ska vi äta massa gott, det är ju faktiskt lördag, då får man göra det! Vi ska äta mat(som man brukar göra..hehe), kladdkaka och ostbollar :')
Pusshej!