Sjuk, sjuk och åter sjuk.

Förkyld, ont i halsen och lite feber på det. Var ju nyss sjuk en vecka, förrförra veckan.. Missar ju hur mycket som helst. Får väl slänga ihop några inlägg under dagen, därför att jag inte har något annat för mig. Ska äta lite frukost nu, så vi får höras sen. Ciao, önskar det var sommar nu..

Galen kväll hemma hos Skalman!

Klockan cirka halv fem anlände jag hemma hos Natta! Man kan säga att kvällen blev ganska galen, jag höll på att kvävas av juice, vi skrek grova svordomar när vi spelade på deras PS3, vi åt fabrikpizza<3, vi pratade om att vi aldrig kommer gifta oss för alla killar kommer bli rädda för oss därför att vi är världens dampigaste (Jo, det är sant faktiskt... tyvärr), vi blev känslosamma och vi blev bröder (Skalman och Skorpan föralltid!).
SES.

New In

  • Jeansskjorta - Ginatricot 199:-
  • Leggings - Ginatricot 199:-
  • En sorts BH, ser nästan ut som den bilden + att den var blå - Ginatricot 30:-
  • Jeans - H&M 299:-
  • Sandaler - Skopunkten 299:-
  • Kängor, inte riktigt dom på bilden, men nästan! - Skopunkten 399:-

En liten sammanfattning.

1. Jag vill jobba på en tidning, helst en tjejtidning om några år! Har egentligen alltid velat jobba på en tidning, gjorde tidningar när jag var mindre. Aw..
2. Jag har inte alltid gillat smink, men nu gör jag det! Åååh vad jag gillar mitt rosa läppstift.
3. Jag gillar äpplen. Den var söt, så han fick komma med. Eller om det är en hon vet jag ju inte..
4. Min mobil. Jag är absolut inget mobilfreak, har aldrig varit en sån som älskar sin mobil mer än något annat. Det fjantigaste som finns är när man vägrar ge ifrån sig mobilen. Seriöst, det finns friljoner viktigare saker än din jävla mobil. Tänk på det istället. Och ett litet plus på kanten som kan avskräcka er som sover med era mobiler - Det skickas ut strålning ur mobilen som kan ge finnar. Nu kommer alla små tjejer sluta med att sova med mobilerna, så svårt var det. Jag har varit duktig på No-lektionerna, nu kommer jag få MVG. Vänta nu lite... varför sover man med sin mobil? Iallafall.
5. Parfym och klocka har vi kommit till. Ja, jag älskar min klocka, och min parfym är underbar.
Vet inte varför jag egentligen döpte detta inlägget till ''En liten sammanfattning.'', men här får ni en liten bild på saker jag gillar och så vidareee!

Hoppsan, huppsan, happsan.

Orkar knappt blogga. Men gör det ändå. Allt som har hänt sedan mitt senaste inlägg:
- Skrivit ut min ansökan till gymnasiet och gett till Björn.
- Snö, snö, snö och lite mer snö.
- Sovt över med Nattasus.
- Imorgon ska jag hem till Nattasus.
Så Natta är det som gäller just nu, världens bästaaa! Så imorgon åker jag dit, och på dagen ska mamma och jag gå på stan och shoppa lite inför resan och lite annat. HAR JAG BERÄTTAT ATT MAMMA BOKAT ELLER?!?!?! MEN DET HAR HON! WIHOOO, Kanarieöarna till Mormor & Stig, skitniiiiice! Jag kommer ta med kameran, så ni kan börja tagga mina bilder redan nu, just sayin.

Så sant.

m/d61e6_1326979610.jpg

HAHAHAHHAAHHA

f/dd514_2019385_460s.jpg
n/68158_397831_282496575147344_168923433171326_884269_1025440002_n.jpg
m/3bde8_1327075080.jpg
f/7fcdd_-rage.png
f/9ac1c_1658780_700b.jpg
n/16af4_x9xqm.jpg

Ska iallafall köpa spetsstrumpbyxorna och kjolen.

Tänk er kjolen, spetsstrumpbyxorna och en vanlig vit skjorta som man stoppar ner, hur fint?

Imorgon måste jag gå till skolan.

Har varit hemma sedan i måndags, men har nog inte missat såååå mycket. Men kunde verkligen inte gå idag, vaknade vid halv sex idag och efter en halvtimme gick jag upp och tog en ibumetin o gick o la mig igen sen! Vaknade sen vid tjugo i tio och då hade jag inte ont! Men det kommer ju tillbaka nästan lika fort, det är det värsta. Får väl ligga här i soffan hela dagen och blogga om ingenting, får sätta ihop lite collage och så.
Puss.
Bild på Linns söta kisse Pepson!


Mammor & Minimodeller

Det absolut sjukaste programmet någonsin. Vad är det för föräldrar? Dom kan ju inte ha något innanför pannbenet.
1. Man rakar/vaxar inte benen på en åttaåring, för dom har bara små fjun, eller inget alls.
2. Den ena mamman säger att hon redan visste att hon skulle vilja bli modell när dom tog ''rumpbilder'', ni vet när man tar bilder på barnet på en päls typ. För att fotografen sa ''hon är fotogenisk!''.
Jag lackar verkligen ur på sånt här, jag var tvungen att spela in det o kolla på det. ALDRIG MER. Stackars barn, stackars, stackars barn säger jag bara!
Hon som sprang iväg gråtandes för hennes mamma stod bredvid o suckade och sa hela tiden att hon skulle göra allting bättre. Har inget mer att säga om saken, förutom att det är mest sorgligt.
Usch o fy.

Lalalala

Bytt bloggdesign nu! Tryck F5 om du inte ser den.

Ny design påväg + är hemma idag.

Mår inte bra, äcklig mensvärk och det känns som att jag ska spy. Så jag gick hem vid halv elva eller något sånt och satte mig i soffan och grävde ner mig. Nu sitter jag och kollar på Audrina på MTV och slappar, det har inte gått över, det blir mest värre. Men har tagit panodil, men dom hjälpte inte idag. Får ta en till lite senare.
Ny bloggdesign påväg, men har så mycket läxor på gång nu! Skitmånga spanskaglosor + matteläxa tills imon. Okej, det var inte så mycket, men mår inte bra och orkar inte fixa med någonting. Men bloggdesign kommer, jag lovar.
Godnatt, vill sova.

Söndag - slappdag

Har faktiskt inte gjort någonting idag, hur skönt?! Ska ta en springrunda sen och efter det slappa i soffan. Kommer blogga mera imorgon, imorgon vankas det elevens val. Linn o jag valde Svenska och slöjd!
Pusshej.

Känner att jag har ont i halsen.

Så jag tar mig en kopp te, fast jag gillar inte te. Men det kan ju vara gott iallafall.. eller? Får prova. Tror jag börjar bli förkyld också, inte bra. Det är säkert Emelie som smittat mig..



Fredag den trettonde.

Jeansskjorta - Ginatricot 149:- på rean.
Linne - Ginatricot 79:- på rean.

Hade inget för mig igår, så jag gjorde detta.

Har man hur tråkigt som helst kan man göra sånt här, har ju iiiinte långa naglar, så gör på lösnaglar istället.. Riktigt slarvigt gjort, 2:an gjorde jag på cirka två minuter, usch o fy! Men har man inget att göra så är detta ett tips.

Before I die


Har för tillfälligt världens tråkigaste header.

Tröja - Ginatricot 299:-
Byxor - Cubus 199:- (Är inte säker på priset, kan ha varit 249:-, eller något sånt!)
Och ja, jag använder min älskade klocka nästan varje dag.

Min önskelista 2012!

En aning tidigt, bättre för tidigt än aldrig, eller bättre sent än aldrig, körde min lilla egna där. Det är ju några dagar kvar till julafton och några veckor, men man kan aldrig bli för tidig med önskelistor! Så det så! Önskar mig såklart en iPhone, nu är det bara jag och två till i klassen som inte har! Men mitt abonnemang slutar i december 2012 tror jag.. Så får ha kvar mobilen ett litet tag till! Men det är lugnt, jag har ingen brådska. Detta är min alldeles för stiliga önskelista:
  • En iPhone 4s!
  • Massor med baksaker, karamellfärger, roliga formar och så vidare..!
  • Presentkort på mina favoritaffärer, det vill säga H&M och Ginatricot.
  • Parfym.
  • Bakböcker.
  • Kommer inte på mer för tillfället!

Amanda rekommenderar | 12/1 2012


Vi får välja redan nu!

Hade fel, väldigt fel! Jag sa att vi fick börja söka 1 februari till gymnasiet, men vi fick inloggningarna igår, och det ska vara skickat den 1 februari! Har valt, men inte bekräftat ännu, om jag får för mig att ändra mig. Vill bli journalist, jag älskar ju att fota, skriva och så vidare!
-
Kofta - Ginatricot 100:- på rean!
Det ser ut som att jag klippt mig, men hade uppsatt idag!

Dom till höger, dom till vänster, eller dom till höger!

Vilka tycker ni jag ska ha ikväll? Det lutar åt höger.

Kör randigt första dagen efter lovet.

Tröja - H&M 75:-
Jeans - 199:-
Klocka - Ur&Penn, fick den i julklapp!
Ringar - Ginatricot
Korset - 99:-
Ring - 50:-
Fyndade den ena ringen och tröjan på rean.

I'm confused


Studiedag idag, start imorgon

Taggar sista terminen innan vi börjar ettan, har redan sagt det här, men vårterminen går alltid snabbare än höstterminen, och den gick fort i år! Vet inte hur många gånger jag har ändrat mig om vad jag vill gå, men nu tror jag att jag är säker.. jag sa tror! Men vi får väl se. Har egentligen inget att blogga om, så hejdå.

Festmåltid för Nattasus | 4 januari 2012



Min alldeles egna Ogilla-lista.

Sjunde himlen - lägg ägg.
Den perfekta familjen, ingen får gå utanför dörren förrän man gjort sina läxor, barnen gör precis vad föräldrarna ber dom om. Typiskt amerikanskt. Fast ändå kan man inte låta bli att kolla, det är ju så roligt.. tyvärr.
Happy ending, the big bang theory..
Såna här överdrivna amerikanska program. Känner att jag stör mig på typiska amerikanska saker idag. Gillar inte heller scrubs heller. Nej usch, blir mest lack på såna här program. Vill mest gräva ner huvudet någonstans när det kommer såna program.
Gladiatorerna.
Och Gry Forsell är programledare, what is this?!?! Dom borde haft Magnus Samuelsson som programledare, han heter så va? Det är som att en överviktig människa skulle vara programledare för ett träningsprogram, om ni förstår vad jag menar. Förresten är det läskigt med tjejer som är så muskliga, men om dom vill se ut så, fine.
ÅH NEJ, han på tv sa precis ''Jag ska läsa en bok för er om hur man röstar, jag fick den av pappa när jag var liten!'' Men eller hur. Som att man bryr sig om sånt när man är liten, riiiight. Detta var från Sjunde himlen. Nu är jag upprörd.
Fin bild.


Min högtalare är paj, bara så du vet.


Inte så kreativt, kanske..

Men det är väl alltid kul att få vara lite barnslig, fast jag gjorde mitt bästa.. Nu får vi bara hoppas att inte vår bildlärare Anne ser detta, då kommer jag nog sänka mig en aning..

2012 - Mina tankar

  • Måste komma in på vad jag vill på gymnasiet, fast det kommer jag! Är inte riktigt säker på vad jag vill gå, har 1000 tankar i huvet. Ena dagen vill jag bli journalist, andra dagen reseledare och tredje dagen polis. Känner att detta inte kommer bli så lätt.
  • Denna sommaren kommer jag bara slappa. Umgås med Natta, om hon inte har annat för sig. Dela på en hel vattenmelon och göra tunnlar, typ. Grilla marchmallows, HEJ NATTA. Och göra andra töntiga grejer, HEJ NATTA IGEN.
  • Varför har det inte kommit någon snö än? Fast det är ju bra, förra året var det ju jättemycket snö ute, usch och fyyyyyy! Tur att man (FÖRMODLIGEN!) åker bort en vecka till solen. Det var ju några år sedan vi senast var i Thailand!
  • Lalalala gott nytt undergångsår! Tjingeling. Nej, jag tror inte på sånt.

Amanda rekommenderar | 2/1 2012


Kan jag hitta den perfekta bikinin, tro?

Ja, det har jag. Och varför letar jag bikini, tro? Om mamma får tag på flygstolar så åker vi ner till Mormor och Stig på kanarieöarna en vecka! Nu får vi hoppas att hon hittar ett par biljetter! Sen till våren så kanske vi ska åka till New York, det beror lite på hur pappa jobbar. Därför kommer vårterminen gå lite fortare hoppas jag, niiiice! Dom har superfina bikinis på Nelly.com. Letade efter en skolavslutningsklänning där också, men Joakim tar studenten samma dag tror jag, och vi har massa gäster hemma på kvällen då, och vi vet inte om vi har tid att gå på min skolavslutning! Men jag tycker inte skolavslutningen är så viktig, även fast det är den sista! Då är jag hellre hemma och firar Joakims student, faktiskt! Kan ju kolla klänning iallafall, bara för att jag hittade den perfekta!
Bild från i somras, har verkligen INGA nya bilder på pappas dator!

Söndag 1 Januari 2012

Året 2012 kommer bli ett ganska roligt år tror jag. Vi börjar på gymnasiet och vi får snart börja söka, 1 februari tror jag. Så nu har vi bara en termin kvar, det känns så äckligt skönt, och samtidigt känns det drygt. Men vårterminen brukar gå fortare än höstterminen, och höstterminen gick fort i år!
-
Har ett nyårslöfte detta året, det är att jag inte ska vara så snäll och acceptera vad som helst. Det är väl det enda, tänker inte skriva typ ''Slösa upp alla mina pengar!'', för det kommer jag göra och det känns så bra varje gång. Tänker inte sluta med något som jag tycker känns härligt ;)
-
På tisdag ska jag träffa Natta, då vankas det fettodag! Fettodag innebär äta allt som är onyttigt, titta på film, prata och göra allt möjligt. Typ kasta pengar i min spargris rumpelirumpa.
-
Vaknade halv två idag, rekord.
Hejdå alla söta och fula.
Gammal och ful bild, och mitt gamla fula överkast som ligger i källaren nu, det kommer aldrig upp igen!