Köttebullebak


Gissa vem som är så duktig och ska göra köttbullar till midsommarlunchen?;))))) Just det.

Midsommar

Vet inte riktigt vilka som kommer på midsommar, men en sak vet jag, MY SOULMATE IS COMING TO TOOOWN, Natta kommer på midsommar<3 Vi ska äta, cykla, prata, äta, prata, slappa, äta osv.
Sen ska vi nog baka kladdkaka och smälta vit choklad på, och det bästa är att ingen, absolut INGEN, får smaka på den.
Nu tror jag att jag ska ta en liten promenix, hej svej.

Studentbilder!

Det var skitkul igår, vi åkte in till skolan och kollade när dom sprang ut! Grymt att dom valde Starwarslåten att springa ut till (dom marscherade!). Sen skulle dom åka flak, det såg så sjuuuuuuukt kul ut, det fick mig att längta otroligt mycket till min egen student.
Jag kan inte fatta att jag har sommarlov, så skööööööööööööööööönt! Jag fick också lite presenter för att jag slutat nian, jag fick pengar och godis (godiset låg i en asfin skål)!

Joakims student 2012

Snart åker vi och kollar när joakim springer ut, blir så glad och stolt! Kan knappt fatta att MIN bror tar studenten, nu är det bara jag kvar! Kan knappt heller fatta att jag har sommarlov, och att jag börjar gymnasiet till hösten, ska bli så otroligt kul!
Nu ska jag förbereda mig lite (plocka fram kamera osv)! Bloggar kanske senare, puss
Riktigt snygg bild, och ni photoshopgalna människor som älskar att klaga på andras bilder och bli upprörda, håll käften!:)

Redo för avslutningsmiddag!

Och ja, mitt vänstra ben är skitsvullet fortfarande.

''Ligger lutande tornet i Pisa i London?''

Just nu är jag gaaaaaaaanska lack, hittade en massa fint inne på ginatricot idag som jag ville köpe, men guess what? Jag måste spara alla mina pengar till stockholm, ''jag hoppas den här finns i stockholm'' sa jag nästan hela tiden. Men jag antar att det är värt det, mamma och jag ska ju spendera hela dagarna och bara handla, handla och handla! Grymt värt att spara alla pengar nu för att sen spendera ALLT i Estocolmo.
Rubriken? Vad är det med den? Ibland är jag blåst blondin utan att jag tänker på det, ''Ligger lutande tornet i Pisa i London?'' ''Vad heter huvudstaden i Amsterdam?'' ''Joakim: Mormor var väl i Jerusalem? Jag: Hon var väl i Israel?'' och jag lovar, det är inget jag är särskilt stolt över, jag är inte dum i huvet, bara när det gäller städer (fast jag är bra på geografi).
I'm sorry för dom fejkade smilen.


FOUND IT!

Sent ute, kollat alla affärer, den sista affären, i sista sekund.
Jag hittade en klänning till avslutningsmiddagen, perfekt. Började bli väääääldigt orolig att jag inte skulle hitta en, men så hängde klänningen där och det var som att klänningen pratade med mig ''Kom och ta mig'' liksom, and I did.
Kommer absolut inte visa hela klänningen på bild förrän det är dags att ta på sig den på onsdag, men ni kan få se en liiiiten del av den. Jag tycker den är fin med sån krage, sen får väl ni tycka vad ni vill!

.


8/6 Fredag

Bakpotatis och the walking dead.
Bakpotatis med vitlökssmör kan vara den smartaste uppfinningen efter Ben & Jerrys, han nämligen sagt till mamma att hon ska köpa hem en bakpotatis till mig efter jobbet, lyckofredag lyckofredag! (Bäst för henne att hon inte glömmer det nu).
Kollar just nu på The walking dead, ganska bra serie fast en aning köttig, sånt kan få mig att spy. Nu ska jag nog fortsätta kolla och om vi har otur så kommer det snart ligga en spyhög bredvid min säng, ''Let's hoppas att I won't spy''.
Ciaooooooo

Gissa vems bror som blev Prom King?

Stolt syster.

Gotland 2012

Vi bodde i villavagnar och jag bodde med Maja, Hilda och Avina! Jag tyckte vi hade skitmysigt och roligt.
Vi åkte på torsdagen klockan 21.00 och kom fram vid typ 01.00 på fredagen! Vi körde en sorts lasergame, bowling, åkte till Boda borg, åt på restaurang osv!

Balen 2012

Åkte in till stan för att fota Joakim och Mathilda på balen, superfina! Direkt när vi kom dit så var min tanke ''När jag kommer hem ska jag checka balklänningar'', även fast det är ett tag tills dess!