Dag 3 - NYC

MAGNOLIA BAKERY - Har längtat till detta ställe så länge nu! Och ja, det var jag som åt den stora och pappa den lilla, här slår vi på stort! Tog en helt vanlig Vanilla cupcake with chocolate buttercream, och den var väldigt god!
Efter vi varit på Magnolia bakery så drog vi vidare till Museum of Modern Art, det var faktiskt inte riktigt vad vi hoppats på. Det bestod mest av tavlor och annan konst som ingen av oss förstod oss på, vi är inga konstmänniskor direkt.
Här står vi och övertalar oss om att vi är konstmänniskor. 
OCH här hittade vi en jättemysig minipark som hette Greenacre Park, det så mysigt och stillsamt!
 

Dag 2 - 9/11 memorial

Dag 2 så åkte vi ner till ground zero och gick på 9/11 memorial museum. Rekommenderar alla att ta sig hit om de är i New York.

HEMMA!

Resan hem har varit skitjobbig! Igår gick vi upp vid 8, sen checkar vi ut vid 12, flyget hem går vid halv nio på kvällen, sedan när planet landat så åker vi tåg från Kastrup som tar 3 1/2 timme.. Man är ganska slutkörd, men det är bara att pallra sig upp till skolan imon!
Här är några bilder från dag 1:
 

Frammeeee!




6 dagar

6 dagar tills planet lyfter. Ska bli så skönt att komma iväg igen och shoppa och spräcka sin budget igen! 
Har börjat fundera på vad jag ska shoppa mest, och det kommer nog mest bli bakprylar denna gången.
 
Tänkte lite senare idag skriva baktips och vilka mina favoritredskap är, bakning är lite som trolleri! 

Nutella

Underbara skapelse. 
Idag är det 8 dagar tills vi åker till Köpenhamn och 9 dagar tills vi åker till det stora äpplet igen! 9 DAGAR!
Kände för att baka något riktigt kaloririkt och riktigt onyttigt idag, typ som alla bakverk i USA, så jag bestämde mig för att baka nutellacupcakes. Denna cupcake känns väldigt amerikansk, även fast nutella inte kommer från USA. 
Jag bara bakar och bakar hela tiden, utan att äta någonting av det.. 
Publicerar inte själva muffinsreceptet idag, välj ditt favoritrecept på chokladmuffins helt enkelt! (Om du inte har något favoritrecept så har jag i kategorin Muffins & Cupcakes)
 
Nutellafrosting:
200 gram smör, rumstemp
180 ml nutella (nästan 2 dl)
2-3 dl florsocker
1 tsk vaniljextrakt
3-4 msk mjölk
 
Hackade hasselnötter till dekor (valfritt)
 
Vispa smöret i cirka 30 sekunder, tillsätt sedan florsockret och vispa tills frostingen blir fluffig!
Tillsätt nutella + vaniljextrakt och vispa tills det går ihop, tillsätt mjölken och vispa i cirka en minut.
Spritsa frostingen på dina cupcakes, jag använde den runda tyllen Ateco 809.
Täck sidorna med hackade hasselnötter.
 
Fick inga bra bilder nu på kvällen, det var så dåligt ljus vid fönstret!