GRATTIS NATTUS!<3

Hurra hurra hurra, för det är Nattas födelsedag. Jag vet vad hon önskar sig, och det är jobbigt, JÄVLIGT jobbigt! Faaaast, hon kanske får vad hon önskar sig, plus en annan present! Justdet, hon fyller hela 17 år, tantjävel.
Nu ska jag fortsätta med vad jag gjorde, hurra hurra hurra. Besök nattas blogg awali.devote.se!


Halv åtta hos mig

Ni vet det programmet, matprogrammet! Vi kör det här hemma, idag är det Joakims tur, han är den första! Detta är tredje gången vi kör det, första gången vann jag, andra gången pappa, och nu får vi se! Fick precis menyn, detta ska vi få, hihi:
Förrätt: Kyckling, blåbär, hallon, ruccola, fetaost = sallad
Varmrätt: Fläskfilé med blåbärssås med tortellini
Efterrätt: Blåbärspannacotta
Han gör maten nu, så vi får se när vi ska äta, men det ska bli gott!

Fotografering med Elin, fler bilder!


''Är två IQ bra?''


Julpynt

Kom på ett väldigt udda julpynt i år! Nämligen baka cupcakes och ha som dekoration, världens smartaste idé någonsin, för det blev väldigt fint, tycker jag själv.. Annars brukar man ju bara ha vanliga tomtar, det har jag ju också, självklart.
Och förresten, jag är inte för stor för chokladkalender, det är liksom en tradition att ha det, man bara måste ha det! Påtal om annat.
Puss.


Usch och fy vad snyggt.



Är det för tidigt?

Ja, det är nog för tidigt för att kolla på skolavslutningsklänning redan.. men ändå!


Det här med julklappar..

Jag vet vad jag önskar mig, jag vet vad jag ska ge bort till dom flesta. Vad ska ni ge bort i år? Det är lika svårt varje år typ att komma på vad man ska ge till alla! Jag kommer ihåg när man var liten, då köpte man ju inga presenter, då brukade jag ta typ en bläckpenna och slå in den och ge till någon, hahah! Lovar att ingen kommer få en bläckpenna i julklapp! Men som sagt, då var jag liten!
Pusshej.

På onsdag vankas det gymnasiedag.

Har bestämt mig för vad jag ska gå och kolla på. Estet media (digitalt skapande) - John Bauer, Estet media - Jenny nyström, Samhälle media - Stagg, Teknik - Kagg! Inte så svårt att gissa vad jag vill gå, nu vill jag mest jämföra skolorna med varandra! Vet ju vilken skola jag fastnat mest för, men vill kolla en gång till på dom andra skolorna! Äsch, ska nog kolla igenom mitt papper en gång till och titta lite, kanske gör någon ändring, tänkte först kolla på restaurang-livsmedel på Jenny istället för samhälle media på stagg! Vi får väl se hur det slutar, puss.
Bild från prag.


Nu funkar det igen, wihooo!

I'm baaaaaaack. Idag har vi julpyntat, supermys! Har köpt ögonbrynspenna + ny mascara! Nu ser man iallafall mina ögonbryn, har så ljusa annars, stackars mig.. Älskar julen, bästa dagen på året, någon som håller med? Alla borde hålla med. Drömde inatt att det kommit snö, förra året började det snöa i slutet på oktober, liksom! Men det kommer nog snart, det borde det iallafall. Så jobbigt att ta sig till skolan.. hahah...
hejdå.

det är bara på min blogg det dampar typ

BLIR ASFÖRBANNAD. HJÄLP MIG.

NÅGOT DAMPAR

KAN INTE VÄLJA BILDER OSV, BARA SÄGER DET. DET ÄR DÄRFÖR JAG INTE BLOGGAR, ÄR DET SÅ FÖR ER OCKSÅÅÅÅ?:( ÅÅÅÅÅÅÅH.

Är sjuuk, I knew it!

Var bangsäker på att jag skulle bli det idag. Förkyld, ont i halsen osv.. Kul start på helgen! Kommer nog inte blogga, orkar inte, ville bara säga hur det ligger till, tjarå.

Fixade en ny, snabb och enkel header!

Kände för lite ändring. Nu ska jag spela Temple Run, jag är helt jävla bra på det. Det enda jag är bra på typ.
Och en bild på mig, hejhej. Om det inte syns, tryck F5.

Prag -11 Fler bilder.


För att det var Farsdag igår.

Kladdkaka med vit choklad på. Äckligt gott.

varning varning


Farsans dag idag!

Pappa trodde vi glömt, men icke sa nicke. Han fick lotter, som alltid! Sen senare ska vi äta hemmagjord pizza och jag ska göra kladdkaka med vit choklad till efterrätt, mysigt.
-
Fan, det är ju söndag idag. Hemkunskap tills imon, matteprov i veckan. Spanskaläxa tills tisdag på typ 1247 ord, plus massa annat typ. Orkar inte, men måste ju, hkk:n är tills imon, så den måste göras idag och matteprov a-del på tisdag och sen matteprov b-del på torsdag.. kul. Önska mig lycka till, snälla..
Mitt ps dampar, därför kunde jag inte redigera denna bilden, hihi.

Musik o Musik.

För att det är härligt, liksom.



Har fler Pragbilder att komma med!


Klar och redo!

Gymnasiemässan var idag, besökte John Bauer, Stagg, Kagg och Jenny. Stagg måste vara den tråkigaste skolan (förlåt alla ni som går där), kallt, stelt som fan, INTE MYSIGT ALLS för fem öre! Kommer inte säga vad jag bestämt mig för, blir ju lite pinsamt om jag inte kommer in, men det ska jag nog! Är taggad, vill börja nu. Får vänta lite till, men snart så! Har ju flera ''andraalternativ'', men dom är jag inte så taggade på, får väl se hur allt slutar!
Idag har vi också haft kalas för farfar, fick tinnitus, har massa småkusiner som springer runt och skriker typ, men sånt är livet typ.. Tjarå. Liten och söt tumme, missbildad på nära håll..

För att jag har tråkigt.


Prag o Prag.

Från och med nu gör jag en ny kategori för varje resa jag gör, har inte gjort det innan, men från och med nu börjar jag med det! Alla borde åka till Prag minst en gång i livet, hur underbart som helst. Karlsbron, Pragslottet osv.. Hoppas på att vi åker dit en gång till, har tagit äckligt många bilder, kommer inte visa alla, men några iallafall! Vi var där på höstlovet, kom dit på måndagskvällen och gick upp fyra på morgonen på lördagen. Trött hela dagen sen? Jadå. Men som sagt, åk dit någongång! Orkar inte sitta här och beskriva, ni får åka dit själva!