HAHAHA x2


HAHAHHAHAH


BridesMaids

Idag ska Linnsan och jag på bio, det blev BridesMaids till slut.. Den som vi sa att vi inte skulle se, haha! Men det blev lite jobbigt där ett ögonblick, orkar inte förklara! Tog cirka 45 minuter innan vi bestämt oss ;) Det tog nog längre tid nu när jag tänker efter.. Iallafall, så det ska vi göra idag. Linn bjuder, för jag fyllde år ju! Så snäll hon är :,)
Innan ska vi äta tårta, sen tar vi en buss in, sen buss hem om ingen kan skjutsa hem ;) Fast jag gillar att åka buss, aja.. Ska strax duscha ch fixa mig lite, pusshej!


Snart är dagen slut!

Dagen har varit jättebra! Åt pizza på Ernesto, capricciosa(fast jag la till räkor, hihi)! Sen tog vi bussen hem, och jag åt tårta, åååh gud så gott! Godaste tårtan någonsin, som jag sagt några gånger, haha.. Men nu är dagen snart slut, och jag önskar att det kunde vara liiite längre! Nu ska jag umgås med mamma och pappa och titta på tv och ''chilla''. Pusshej! En bild på tårtan :)



Mitt födelsedagsfirande!

Ni vet ju redan vad jag fått av mamma, pappa och joakim! Av Natta fick jag två kexchoklad + en söt förpackning med body lotion med andra saker i! Av resten fick jag stativ, presentkort på ginatricot, gossip girl och godis!:D Så någongång ska jag fira med Linn också! Sen ikväll ska vi på restaurang och äta mat, får se vad jag tar. Vi ska iallafall på en italiensk restaurang, så det blir antingen pizza eller pasta! Båda är ju gott, så får se.
Joakim är tyvärr inte hemma, han är på Emmabodafestivalen :c
chilldill.

Vem fyller år idag???????

JOOO, för amanda fyller år idag, hurra hurra hurraaaaaaa!
Dom kom in vid typ halv 9, jag låg där helt vaken. Lite spänd som ett litet barn, haha! Jag kommer ihåg när jag var liten på min födelsedag och gick in till mamma och pappas sovrum och frågade några gånger under morgonen ''När kommer ni in?''! Jag har fått ett (ASBRA) objektiv, OC, Fjärrutlösare, bok om cupcakes(iih va sött), ett halsband med en uggla! Objektivet kostade nästan lika mycket som kameran, hihi jag har ett asbra objektiiiiiiiv! Lycklig! Alla gästerna kommer vid klockan 13, så det blir det lite kalas här hemma, hihi! Nu gör mamma världens godaste tårta, seriöst, världens godaste tårta! Vi ska äta smörgåstårta också, sen ikväll blir det mat inne i stan!
Tack för mig pusshej! BTWm objektivet är 55-300 mm. PLUS, på bilden är det jag igår, har ingen annan bild än :D



Planer för dagen.

Precis varit med kusin en stund, nu ska jag vandra vidare till Linnsan om en liten stund, vi ska nog mest sitta vid datorn, prata, osv..
Om två dagar fyller jag åååååår, hihi. Nu ska jag fixa mig lite fort innan jag cyklar till Linn!
Pusshej.
Ful tjej som fick något ryck. Det ser ut som att jag har världens längsta hals, det har jag inte.

Städning på G!

Städade nyss, nu lyssnar jag på musik och tittar runt lite! Alltså jag hatar att vara i mitt rum när det är ostädat, jag undviker verkligen mitt rum då! Men nu ska jag bara dammsuga också, ska fråga pappa om han kan göra det, haha.. Har ju varit duktig och städat, fast jag fyller ju år nu på onsdag.. vill ju inte precis ha ett äckligt ostädat rum då, haha! Förresten så har jag frågat mamma och pappa frågat om jag får byta rum med dom, dom ska fundera på det, hoppas hoppas hoppas!:D Fast vet inte själv än riktigt, får inte plats med alla mina grejjer då, har 10000000003 saker i mitt rum, sjukt.
Fråga inte om bilden, jag vet inte själv varför jag valde den, hehe..


Är det bara jag eller...?

Är det bara jag eller är det fler som tycker Håkan Hellström inte är bra? Känns som att jag är den enda som absolut inte gillar honom, FINNS DET FLER DÄR UTE NÅGONSTANS? haha..

FYLLER SNART ÅR!

Om 6 dagar, imorgon 5 dagar.. Osv. Fyller 15, en liten skit är jag! Ja, jag skojade om det sista.. haha, tyckte det var lite kul.. HEHEHE. Iallafall, då önskar jag mig kamerasaker och så vidare!
Snart ska mamma och jag på Harry Potter del 2, vi såg ju del 1, och det var ju världens mest spännande slut på den första delen.. Så nu visas del 2 på bio, och vi är spändaaaaaaa! Vill se den nu!
Åååh, jag ville ju se scream 4 när den gick, och var jättespänd. Men skulle se den när den kom ut på film. Då läser jag på Paows blogg (enda gången jag läste hennes blogg typ...) vem mördaren är! Usch, det var lite elakt. Nu ska jag sluta skriva, lååångt inlägg!
Suddig bild på kanelbullar.. oh, jag visste inte att det var kanelbullar, trodde det var mask. Okej, misslyckat försök till att försöka vara rolig, hehe..

Bilderna som sammanfattar dagarna!;)

Det har varit kul, men också jobbigt, lek hela tiden med dom små kusinerna! När mamma och pappa kom hem fick jag vääärsta feta påsen med djungenvrål och en jättefin väska!
Justdet, när jag kom dit flyttade det in en liten hare, jättesöt! Sen några dagar senare var det en padda på deras altan, jag för med mig djur! haha.
Justdet, vi var på bilbingo i söndags också, vann inget, men var nära typ två gånger ;) haha

Hemma igen!

Kom ju hem igår, men orkade inte blogga. La mig halv nio tror jag, trötter ;) Idag har vi varit på Mode, vi skulle handla bebiskläder till mammas kompis barn. Jag köpte två tröjor från Ginatricot, det var rea på dom!
Dom kostade 49:- styck, så det blev billigt och bra.
Köpte en likadan typ persikorosa!

Nu: Mammas tånaglar!


Dagens planer!

Idag ska jag packa en väska, för imorgon ska jag ju till min faster och sova där tills på onsdag. Har redan nämnt det men kan göra det igen ifall någon missade! Vet inte riktigt vad jag ska ha med mig, lite kläder, badkläder om vi ska bada och lite annat :D Det blir kul iallafall vet jag, det är det alltid där! Så ska nog börja plocka ihop lite saker då som sagt. Kommer nog inte blogga tror jag inte, beror på om jag tar med mig datorn isåfall! Kameran följer med iallafall, så.. jag tar med mig datorn. Jag bloggar på kvällarna om jag orkar. Låter som att jag ska vara borta en evighet typ, haha, nejdå!
Idag blåser det inte, ska nog gå ut och fota lite! Fast blir inget på mig, ser ut som skit, hihi.

Bild från stockholm, vi är påväg till Gröna Lund ;)



Det är dags för fredagsmyyys!

Blir väl en fredag som liknar alla andra fredagar, kommer inte göra något särskilt. Titta lite på tv, sitta vid datorn, ''chilla''. Men på söndag, då åker mamma och pappa till Stockholm (vi var ju där nyss, men dom skulle åka igen), då ska jag vara hos min faster Sofie tills på onsdag!
Vad jag ska göra nu? redigera bilder. Skulle gå ut förut och ta bilder, fick några, men det blåser jättemycket ute ju.

REA på Ginatricot!

Gå in på www.ginatricot.se, för dom har väldigt bra rea nu. Jag som älskar den affären ska definitivt gå in dit, förmodligen med mamma! Har ett linne jag ska köpa, har velat köpa det aslänge. Men för några veckor sen så fanns det linnet inte i min storlek, då blir man ju liiite ledsen. Men så är det ibland, det linnet kostar bara 49:- nu, innan kostade det 149:- tror jag!:)

Ny blogg, amandaalden.blogg.se!

Hade börjat tröttna på roosaskor.blogg.se, dels för att namnet är ganska tråkigt och tyckte allt jag skrev var ganska onödigt vetande liksom. På den här kommer jag skriva mer om saker som är intressantare, och det kanske betyder att jag inte kommer blogga så mycket. Inte för att jag inte gör något intressant, men man kan ju inte göra något roligt varje dag! Tänkte lägga in nya kategorier, vet inte om jag ska lägga in Stockholm, för ni har ju sett dom bilderna.. Om ni vill se dom igen så kan ni gå in på roosaskor.blogg.se! Uppdaterar om Stockholm där isåfall, så ni kan ju gå in på den någon gång ibland kanske om ni vill se stockholmsbilder.
Redigerad bild :)

Välkommen till min nya blogg!