Mys med Mormor och Stig

Spenderat nästan hela dagen med mormor och stig! Mysigt mysigt.
Mötte Natta på mode, helt oväntat och oplanerat. Trevlans trevlans.

Mys hos kajsa

Buss till stan. En timme innan bussen till Öland går, går runt på stan. Bussen till Öland går. 
Det var början av kvällen, vi landade tillslut hos Kajsa och där lagade vi tacos, mysigt!
Iallafal, kvällen var skitkul!
Blandade bilder från kvällen: (Ber inte om ursäkt för fula och suddiga bilder)

Nöjd med dagens inköp


''Mattemys med te och filt?''


Nästan identiska, 1 eller 2?

 
 

Filmlektion med christer

 

Mys till vintern


Black n white


Sofis mode


Nytt

 

Problem

Jag har ett problem, någon kanske kan hjälpa mig?
Igår när jag förde in bilder till datorn så blev alla bilder jättesmå och det gick inte att kolla på dom, det kom bara en triangel med ett utropstecken i. Sen blev plötsligt ALLA bilder jag fört in konstiga, med en triangel och det.
Går inte att kolla på någon bild i iPhoto? Ledsen blir jag..
Sen kollade jag i kamerainställningarna, och då var bildstorleken på ''stor'' och jag brukar ha ''mellan'', så idag tog jag en testbild på mellan och då blev bilden normal i datorn? Hur får jag ''tillbaks'' alla bilder?
Såhär ser det ut:

Cupcakesbak

Igår bakade jag cupcakes till kvällen med några från klassen och ett par andra! Vi hade jättekul igår, så vi ska ses nästa helg igen om alla kan.
Puss.

Höst / Del två


FACE

Fick smink nu när jag börjat prenumerera på Sofis mode.

Seriously?

Gick in på weheartit, för att sedan söka på ''before I die'' för jag tänkte göra en sån lista här. Vad möts jag av när jag söker på det? ENDAST bilder på one direction, ''Hold Nialls hand'' ''Touch Harrys curly hair'' ''Fuck Zayn''..
Ärligt talat? Är det era mål i livet? Ganska sorgligt isåfall, men ni får väl tycka vad ni vill. För nu ska jag vara glädjedödare och säga att det typ aldrig kommer hända, eller? Dom är väl bara människor som vi, väldigt överskattade om man får säga det. Klagar inte på självaste one direction (förutom att dom är överskattade, men det är ju inget personligt mot dom), utan alla små fans som har såna mål i livet, att dom inte siktar mot ''högre'' mål än att få röra en vanlig människas hår.
Och förlåt, måste nämna Justin Bieber i detta också, har inget emot honom, tycker bara inte om hans musik, men det jag inte gillar är hans fans (många av dom)! Om man säger att man ogillar honom, så får man så jävla mycket skit för det och jag har sett människor bli mordhotade för dom inte gillar JB. Det är ju förfan inte normalt beteende, säger bara det.
Sen säger alla att man får ha en egen åsikt, men när man framför den så får man skit och man känner att man inte får ha en egen åsikt.
Har inget emot JB och 1D! Så ja..
Tack för mig. Här får ni två bilder för att lätta upp stämningen lite..

Höst


<3

LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!
LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!LOL-SOTRUE is now LOLThatsMe!