Banana cupcakes


HALLELUJAH! Jag svävar bland moln. Vilket recept! Ett av de bättre jag fått fram tror jag. Fantastiskt gott!
Bananmuffins (12 st):
115 gram smör, smält
2 mogna bananer
2 st ägg
1 1/2 dl strösocker
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
2 tsk vaniljsocker
Chokladfrosting:
240 gram smör, rumstemp
3 dl florsocker
60 gram smält choklad (jag använde mjölkchoklad)
4 msk nutella
Sätt ugnen på 200 grader.
Vispa ihop äggen och sockret riktigt vitt och poröst.
Mosa bananerna med en gaffel. Ställ åt sidan.
Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver i en skål.
Häll i mjölet, det smälta smöret och bananmoset i äggvispet. Vänd ner med en slickepott.
Fyll dina formar och baka av i 15-20 minuter. Låt svalna.
Vispa smör och florsocker riktigt vitt och fluffigt.
Tillsätt resten av ingredienserna och vispa tills det gått ihop.
Toppa dina muffins med frostingen!
Kommentarer
Postat av: rememberthiis.blogg.se
Mums de måste jag testa !
Postat av: Marike Ahlgren
Ser otroligt gott ut! Ska testas snart :) Ska bara få mina jäkla semlor att lyckas först, haha
Postat av: Miss Baby Peaches
Det här måste jag testa, lät ju supersmarrigt!
Trackback